Gellak op tenen

De hele zomer mooie teennagels? Ook dat kan met (gekleurde) gellak. De gel wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. De nagel wordt met een gelsealer afgewerkt. Deze gelsealer biedt glans en bescherming aan uw teennagels. Teennagels groeien minder snel dan handnagels, u heeft ongeveer 6 á 7 weken plezier van uw teennagels. De teennagels hoeven niet opgevuld te worden u kunt ze gewoon laten uitgroeien.

Reparatie van teennagels
Schaamt u zich voor uw schimmel (kalk) nagel? Geen zorgen, Ik kan op een esthetische manier uw nagel repareren met speciale gellak.

De gel  is uitzonderlijk geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld Mycose Nagels of Trauma Nagels op de voeten. Door middel van deze gel wordt er een nieuwe nagel gecreëerd. Door de transparantie van de gel kan de Mycose (schimmel) gecontroleerd blijven. Een schimmeltinctuur kan gewoon gebruikt worden, het product is ademend. Toepasbaar op Mycosenagels, traumanagels en loslating van de nagelplaat.
Dit geeft u de mogelijkheid om zonder schaamte  gewoon uw slippers of open schoenen aan te trekken, zonder dat de schimmel (kalk)nagel zichtbaar is.
Ideaal voor vakantie, zwemmen of saunabezoek! En óók geschikt voor mannen, waarbij een natuurlijke kleur van de nagel wordt gebruikt met een matte toplaag.