Lomi Lomi massage

De oorsprong van Lomi Lomi massage:
Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur.

Wat is Lomi Lomi Massage?
Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de  onderarmen wordt gemasseerd.
 Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen en vermindert pijn.
De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van ergernissen, angsten en andere negatieve emoties. Het helpt je om stress los te laten. Lomi lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt. Het is een transformerende massage. 

De Lomi Lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Na deze massage voel je je als herboren.