Old Pain 2 Go

Pijn is de bewustmaking van een probleem dat ons ertoe aanzet om gepaste actie te ondernemen en wanneer gevolgd met de correcte tijd voor herstel, niet meer nodig is.
Het een signaal uit het brein en neemt vele factoren in overweging om het beste resultaat te krijgen zoals o.a. urgentie, onrecht, voorkoming van ergere beschadiging, voorkoming van herhaling, andere gevaren, voorkoming van dood, afleiding van ergere pijn.

chronische pijn
Chronische pijn heeft geen nut, behalve het bewust zijn van de schade of de zwakte van een bepaald lichaamsdeel. Het kan zelfs schadelijk zijn en kan het vroegtijdig ontdekken van nieuwe problemen elders in het lichaam maskeren.
Normaliter stopt pijn vóórdat alle weefsels volledig zijn hersteld, bijvoorbeeld bij het breken van een arm wordt een arts ingeschakeld en hierna wordt de gepaste actie van het gipsen van de arm genomen. Meestal verdwijnt de pijn dan snel, terwijl de breuk eigenlijk nog niet volledig is genezen. Er is gepaste actie ondernomen op het alarmsignaal, wat pijn in eerste instantie was. Vervolgens is pijn niet meer nodig en wordt vanuit het brein het pijnsignaal uitgezet.
Bij chronische pijn blijft er sprake van pijnsignalen vanuit de hersenen, terwijl gepaste acties allang ondernomen zijn. Dit is niet nodig.

Old pain 2 go ® methodiek
Deze methode is ontwikkeld door Steven Blake.
Met de Oldpain2go ® methode wordt het pijnsignaal dat via het centrale zenuwstelsel uitgezonden wordt, uit gezet. Het is een overbodig signaal wanneer alle noodzakelijke acties zijn ondernomen.

-U bent medisch onderzocht
-U heeft behandeling gekregen voor het pijnprobleem
-Er is geen verdere medische behandeling mogelijk of nodig

Met de Oldpain2go® methode kunt u binnen één enkele sessie van de pijn verlost worden (zelfs wanneer u deze pijn al vele jaren heeft). Als u al een tijdje pijn heeft, begrijp ik dat u daar misschien sceptisch tegenover staat! Dat was ik ook. Ik weet uit eigen ervaring dat dit op lange termijn werkt. 

Een afspraak voor deze methodiek kan alleen gemaakt worden na een persoonlijk telefonisch gesprek.

Afbeeldingsresultaat voor old pain 2 go