Ontspannende Full Bodymassage

[image_wrap]http://i76.photobucket.com/albums/j26/eva175/onspannendefbmassage_zps9f0ffaac.png[/image_wrap]

Een ontspannende full-bodymassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. 
Uiteindelijk is een ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, die zich vastgezet heeft in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. 

Het verlichten van psychische klachten
Onderzoeken hebben uitgewezen dat massage een bepaald gedeelte van het zenuwstelsel kan beïnvloeden. Dit is het gedeelte van het zenuwstelsel dat het lichaam helpt om zich te herstellen en tot rust te komen, kortom om stress, spanningen, stemmingswisselingen en angsten te verminderen. Allemaal symptomen die kunnen voorkomen bij een depressie. Door een ontspannende massage neemt de aanmaak van bepaalde hormonen af, waardoor men zich rustiger en evenwichtiger voelt. 

Wat zijn de effecten van ontspanningsmassage
– Geeft energie

– Ontspant lichaam en geest
-Vermindert stress

-Vermindert spierspanning
-Stimuleert het zenuwstelsel
-Helpt tegen slapeloosheid
-Activeert het zelfgenezend vermogen

In combinatie met de ontspannen sfeer in de praktijk en de aromatische oliën, kan het niet anders dan dat je de volledige ontspanning bereikt.