Over mij

Sharon Demei

Mijn naam is Sharon Demei. Ik ben geboren op 15 september 1962 op Curaçao. Toen ik 3 jaar oud was ben ik met mijn ouders in  Nederland komen wonen. In 1983 ben ik teruggegaan naar Curaçao, heb ik de HBO-opleiding tot verpleegkundige gedaan en in 1988 heb ik mijn diploma behaald. Ik heb als verpleegkundige zowel op Curaçao als in Nederland in verschillende ziekenhuizen gewerkt.

Meer tussen hemel en aarde

 Nadat ik  een aantal jaren ernstig ziek geweest te zijn, kreeg ik een andere kijk op het leven en ben ik mij zeer bewust geworden van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik ben mij spiritueel gaan ontwikkelen en heb hiervoor een aantal cursussen gedaan, zoals Reiki , intuïtieve ontwikkeling en het leggen van Lenormandkaarten.

Het ontstaan van de praktijk

In 1984, toen ik op Curaçao woonde zag ik een heel klein huisje met een enorm groot bord erop waarop ‘DI MI SO’ geschreven stond, wat betekent: ‘Van Mij Alleen’. Het was niet meer dan een paar in de grond geslagen palen met een dak van golfplaten, maar het was alléén van de eigenaar en hij verdiende zijn geld met het maken van broodjes voor voorbijgangers. Ik was ontroerd en besloot toen dat als ik ooit een eigen bedrijf zou starten dat ik het DI MI SO zou gaan noemen. In 2009 heb ik mijn droom om een eigen praktijk te beginnen, waargemaakt. Bij DI MI SO kom je om te werken aan jezelf.

Na een aantal jaren mij volledig op het moederschap te hebben gestort, leek werken als verpleegkundige in een ziekenhuis niet meer bij mij te passen. De kennis die ik tijdens mijn jaren als verpleegkundige heb opgedaan, komt mij nog steeds goed van pas. 

In de reguliere geneeswijze werkt men voornamelijk symptoomgericht. Er wordt vaak gewerkt met medicatie, wat soms onvermijdelijk is, maar niet altijd. Ik wilde met mijn holistische visie aan de slag. Holistisch wil zeggen dat het lichaam en geest worden gezien als één geheel.

Pedicure

In januari 2008 ben ik begonnen met een pedicure-opleiding en in mei 2009 heb ik mijn diploma behaald.

Reflexzonetherapie

In 2009 ben ik gestart  met de 4-jarige HBO-opleiding reflexzonetherapie bij de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond in juni 2013.
Tegelijkertijd volgde ik ook een opleiding NLP Master Practitioner en Hypnose Master Practitioner, welke ik ook afgerond heb met diploma’s. Hierna heb ik intensieve trainingen gevolgd bij verschillende gerenommeerde hypnotiseurs om mijn kennis op het gebied van hypnose uit te breiden.

Als reflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de VNRT, de vereniging voor gekwalificeerde reflexzonetherapeuten. Met veel plezier volg ik elk jaar een aantal verplichte bijscholingen om mijn vakkennis als reflexzonetherapeut uit te breiden. Zo heb ik onder andere ervoor gekozen om de specialisaties fertiliteitsreflexologie, zwangerschapsreflexologie en neuroreflexologie te doen.
In 2014 ben ik gestart met twee opleidingen; SiVAS acupunctuur en Meridiaanleer om meer kennis te vergaren over de visie van de Chinese geneeswijzen.

Ik heb verschillende massageopleidingen gevolgd, zoals energetische massage, japanse gezichtsmassage, Thaise massage en lomi lomi massage.

Omdat ik in mijn praktijk voornamelijk mensen behandel met fysieke klachten heb ik me ook gespecialiseerd in cuppingmassage en triggerpointtherapie.

Mijn manier van werken tijdens de behandelingen is resultaatgericht. Het doel is om gewenst resultaat te bereiken voor de klachten waar mijn cliënten voor komen.