Logo Di mi So

Sharon Demei


Mijn naam is Sharon Demei, geboren op 15 september 1962 op Curaçao. Op de leeftijd van 3 jaar verhuisde ik met mijn ouders naar Nederland. In 1983 keerde ik terug naar Curaçao, waar ik mijn HBO-opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd en in 1988 mijn diploma heb behaald. Gedurende mijn carrière heb ik als verpleegkundige zowel op Curaçao als in Nederland in verschillende ziekenhuizen gewerkt.

 

Mijn perspectief op het leven veranderde aanzienlijk na een periode van ernstige ziekte. Ik begon me bewust te worden van het feit dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien. Deze spirituele ontwaking leidde tot het volgen van verschillende cursussen, waaronder Reiki, intuïtieve ontwikkeling en het leggen van Lenormandkaarten.Na een aantal jaren gewijd te hebben aan het moederschap, voelde ik me niet langer op mijn plek als verpleegkundige in een ziekenhuis. De kennis die ik had opgedaan tijdens mijn verpleegkundige carrière bleef echter van onschatbare waarde. In de conventionele geneeskunde wordt vaak symptoombestrijding toegepast, en hoewel medicijnen soms noodzakelijk zijn, wilde ik mijn holistische benadering verder ontwikkelen. Holistisch houdt in dat lichaam en geest als één geheel worden beschouwd.

 


Sharon Demei Di Mi So massage

Mijn reis omvatte een pedicure-opleiding in januari 2008, gevolgd door het behalen van mijn diploma in mei 2009. In 2009 begon ik met een vierjarige HBO-opleiding reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen, die ik met succes afrondde in juni 2013. Tegelijkertijd voltooide ik ook de opleidingen tot NLP Master Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Na mijn diploma's volgde ik intensieve trainingen bij vooraanstaande hypnotiseurs om mijn kennis op het gebied van hypnose te vergroten.


Als reflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de VNRT, de vereniging voor gekwalificeerde reflexzonetherapeuten. Elk jaar blijf ik mijn vakkennis vergroten door verplichte bijscholingen te volgen, en ik heb me gespecialiseerd in fertiliteitsreflexologie, zwangerschapsreflexologie en neuroreflexologie. In 2014 ben ik gestart met opleidingen in SiVAS acupunctuur en Meridiaanleer om mijn kennis van de Chinese geneeswijzen te verdiepen.


Ik heb diverse massageopleidingen gevolgd, waaronder energetische massage, Japanse gezichtsmassage, Thaise massage en lomi lomi massage. Vanwege mijn focus op het behandelen van mensen met fysieke klachten in mijn praktijk, ben ik ook gespecialiseerd in cuppingmassage en triggerpointtherapie.


Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een resultaatgerichte aanpak met als doel de gewenste resultaten te behalen voor de klachten waar mijn cliënten mee komen.

Di Mi So - Van Mij Alleen


Tijdens een vakantie op mijn geboorte-eiland, Curaçao, zag ik op een afgelegen plek een eenvoudig huisje waarop 'Di Mi So' te lezen was. Deze woorden, die in het Papiaments 'Van Mij Alleen' betekenen, raakten me diep. Het huisje, zo bescheiden als het was, droeg een krachtige boodschap: het was eigendom van iemand, een stukje van diens wereld. 


Het idee bleef hangen, en bij het opzetten van mijn eigen praktijk in 's-Gravenzande wist ik dat 'Di Mi So' de perfecte naam zou zijn. Net zoals de eigenaar van dat huisje wilde ik een plek creëren die weliswaar eenvoudig zou zijn, maar waar de nadruk lag op het gevoel van persoonlijke betrokkenheid. Bij Di Mi So mag jij je thuis kan voelen, wetende dat hier zorg en aandacht tijdens jouw moment van jou alleen is."